De ruimtes op Praktijk Zorgvliet

 

Bijeenkomst organiseren?

Het terrein van Praktijk Zorgvliet leent zich goed voor allerlei soorten bijeenkomsten. Van vergaderingen, inspiratiesessies of teambuilding tot workshops en trainingen. Zorgvliet biedt aan de ene kant de rust en inspiratie van de natuur en aan de andere kant is het levendige centrum van Utrecht dichtbij. Je bijeenkomst kun je hierdoor ook gemakkelijk combineren met een ontspannende activiteit zoals een heerlijke wandeling in het groen of een gezellig etentje in de stad. En ook niet onbelangrijk: Zorgvliet is gemakkelijk te bereiken en er is gratis parkeergelegenheid.

 

Praktijkruimte huren

Ben je geïnteresseerd in het huren van een praktijkruimte bij Zorgvliet? lees dan de onderstaande informatie

 

Ruimte reserveren

Wil je zelf een bijeenkomst, vergadering, training of workshop organiseren en ben je op zoek naar een geschikte plek? Praktijk Zorgvliet biedt een ruimte van dertig vierkante meter met daarbij een volledig uitgeruste open keuken. Er zijn voldoende stroompunten en er is een vrije wand waarop met een beamer geprojecteerd kan worden. De etage is met een vaste trap bereikbaar. Het toilet bevindt zich op de begane grond. Dit is een ideale ruimte voor bijeenkomsten en workshops voor tien tot vijftien personen. 

 

Verhuur Praktijkruimte

Ben jij op zoek naar praktijkruimte? In Praktijk Zorgvliet is nog ruimte beschikbaar. Het gaat om een zelfstandige werkruimte van circa tien vierkante meter op de begane grond. Het is een lichte ruimte voorzien van tegelvloer met vloerverwarming en een grondstopcontact voor een behandeltafel. Er zijn genoeg stroompunten voor eventuele apparatuur. De ruimte heeft een aanrecht met één spoelbak en onderkasten. Bij de huur is het gezamenlijk gebruik van de wachtruimte, douche en toilet inbegrepen.

Deze werkruimte bevindt zich naast de ruimte waar Anneke haar klanten ontvangt voor massages en fytotherapie. Het is belangrijk dat jouw aanbod hierop aansluit.  Zo kunnen we elkaar versterken! Te denken valt aan therapeuten, schoonheidsspecialisten, pedicures, masseurs met andersoortige behandelingen dan door Anneke gegeven worden.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

WORKSHOPS

Bij Zorgvliet worden geregeld workshops en trainingen georganiseerd bel of mail voor meer informatie CONTACTPAGINA

 

Social Media


      


Contact

Praktijk Zorgvliet

Gageldijk 96

3566 MH Utrecht

Telefoon 06 – 22 32 14 33

Parkeren

Op het terrein van Praktijk Zorgvliet zijn enkele parkeerplaatsen voor de voormalige hooiberg. Langs de Gageldijk kun je ook gratis parkeren.