Wist je dat

Massage is in de eerste plaats ontzettend lekker. Maar wist je ook dat het heel gezond voor een mens is? Massage is goed voor lichaam en geest 


Massage even tijd voor jezelf

Bij Praktijk Zorgvliet kun je terecht voor verschillende soorten massages. De massages worden gegeven door Anneke Kroese. Zij volgde de opleiding NGS sportmasseur met de aanvullingen bindweefselmassage, lymfedrainage en blessurepreventie en startte in 2007 haar eigen praktijk. Anneke is ook Reiki master (3a) en LaStone therapeut. Ze volgt geregeld cursussen zoals Vietnamese massage, Ki-Phoe massage, Kruidenstempelmassage, Quantum Touch en Zwangerschapsmassage.

Anneke vertelt: ‘Alle massagetechnieken kan ik los van elkaar gebruiken, maar ik vind het juist mooi om ze te combineren. Op die manier kan ik voor iedere persoon een massage op maat samenstellen. De combinatie van massage en energiewerk pas ik regelmatig toe, bijvoorbeeld in de reikimassages en de Stonenergy-behandeling. Mijn kennis van kruiden en planten kan ik ook goed gebruiken in het massagewerk. Zo kan ik de massageolie afstemmen op het type huid of op iemands stemming en klachten. Ook kan ik bijvoorbeeld een op maat gemaakte lichaamspakking of kruidenstempelbehandeling verzorgen. Het mooie van dit vak vind ik de verandering die ik zie in mensen voor en na een behandeling. Het is dankbaar werk en ik doe het met veel plezier.’

La Stone Therapy

De oude Indianenstammen deden het al: verwarmde stenen gebruiken voor ontspanning en genezing. Vanuit die inspiratie ontwikkelde de Amerikaanse massagetherapeute Mary Nelson de LaStone® Therapy™. In deze vorm van massagetherapie worden flink verwarmde en sterk gekoelde stenen gebruikt voor een diepe, reinigende en stimulerende behandeling van het lichaam. Juist de combinatie van warme en koude stenen maakt de aanpak zo bijzonder. De behandeling is ontspannend en werkt in op het geheel van lichaam en geest, omdat ook de energiedoorstroming in het lichaam wordt beïnvloed. Deze behandeling duurt circa zestig minuten.

Lees meer

Social Media


      


Contact

Praktijk Zorgvliet

Gageldijk 96

3566 MH Utrecht

Telefoon 06 – 22 32 14 33

Parkeren

Op het terrein van Praktijk Zorgvliet zijn enkele parkeerplaatsen voor de voormalige hooiberg. Langs de Gageldijk kun je ook gratis parkeren.