Crystal Mud Cocoon

De Indianen noemen deze manier van helen: ‘het begraven en weer geboren worden van de ziel’. Vooral na een zware geestelijke periode is deze behandeling aan te raden. Maar ook voor een diepe geestelijke en fysieke ontspanning. Deze holistische behandeling verzacht spanning, neemt psychische vermoeidheid weg en brengt lichaam en geest weer in balans. Het verbetert de conditie en de veerkracht van de huid en bevordert de stevigheid van de spieren en weefsels.

Nadat het lichaam is ingesmeerd met Hongaarse modder, met daarin kwartskristallen, wordt het ingepakt. Daarna worden warme en koude stenen op een intuïtieve manier op, onder en naast het lichaam geplaatst. Dit vormt de 'cocoon'. De Mud Cocoon behandeling duurt zestig minuten. Maar u kunt ook kiezen voor een deluxe Mud Cocoon van circa negentig minuten waarbij u na de Mud Cocoon nog een massage krijgt.

 

Social Media


      


Contact

Praktijk Zorgvliet

Gageldijk 96

3566 MH Utrecht

Telefoon 06 – 22 32 14 33

Parkeren

Op het terrein van Praktijk Zorgvliet zijn enkele parkeerplaatsen voor de voormalige hooiberg. Langs de Gageldijk kun je ook gratis parkeren.