Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is erop gericht het lichaam en de geest zoveel mogelijk te laten ontspannen. Dit kan door een volledige lichaamsmassage of massages die specifiek gericht zijn op bepaalde spiergroepen, bijvoorbeeld nek en schouder. De massage bevordert de doorbloeding van uw spieren en voert afvalstoffen af, waardoor uw spieren soepel aan zullen voelen. Deze massage kan een ondersteuning zijn van een therapeutisch proces bij stressklachten of bijvoorbeeld een burn-out.

Bij een ontspanningsmassage wordt meer op huidniveau gewerkt dan bij een sportmassage. Er wordt gebruikgemaakt van rustige effleurages (strijkingen). Na een ontspanningsmassage voelt u zich fitter en uitgerust. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Deze massage is voor iedereen geschikt. Op verzoek kan de massage goed worden gecombineerd met een Reiki behandeling. Een ontspanningsmassage duurt naar keuze 30, 45, 60 of 90 minuten.


Social Media


      


Contact

Praktijk Zorgvliet

Gageldijk 96

3566 MH Utrecht

Telefoon 06 – 22 32 14 33

Parkeren

Op het terrein van Praktijk Zorgvliet zijn enkele parkeerplaatsen voor de voormalige hooiberg. Langs de Gageldijk kun je ook gratis parkeren.