Zwangerschaps Massage

De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd. Er verandert veel in je lichaam, zowel fysiek als hormonaal. Dit kost veel extra energie. Gun jezelf zwangerschapsmassage in deze intensieve periode. Als er geen specifieke klachten zijn kan de massage als een versterkende en verkwikkende behandeling worden gegeven. Het helpt je om te ontspannen, je energiepeil te verhogen en het kan ook ongemakken verlichten zoals pijn in de schouders, nek en onderrug, bandenpijn en verkrampte spieren, kramp in de kuiten, slechte nachtrust en het vasthouden van vocht. Een zwangerschapsmassage duurt circa zestig minuten.

Voor jou en je kindje

Door deze massage komen onder andere endorfines vrij, die kalmerend en pijnbestrijdend werken. Ook wekken deze stoffen een geluksgevoel op. Je lichaam kan zich herstellen en het wordt gemakkelijker voor het lichaam om zich aan te passen aan het groeiende gewicht. Massage verbetert de circulatie van het bloed van en naar het kind. Zuurstof, voedingstoffen en afvalstoffen worden sneller door het lichaam vervoerd. De massage komt dus ook ten goede van de baby.

De laatste maanden

In de laatste maanden van de zwangerschap is de massage vooral gericht op het verminderen van klachten als bekken- en rugproblemen, vocht vasthouden en een slechte nachtrust. Heb je twijfels of deze massage voor jou geschikt is of heb je medische klachten, overleg dan altijd eerst met een arts.


Social Media


      


Contact

Praktijk Zorgvliet

Gageldijk 96

3566 MH Utrecht

Telefoon 06 – 22 32 14 33

Parkeren

Op het terrein van Praktijk Zorgvliet zijn enkele parkeerplaatsen voor de voormalige hooiberg. Langs de Gageldijk kun je ook gratis parkeren.