Rozen Verwen Behandeling

De rozenkwartsmassage is een holistische behandeling. Hierbij wordt gewerkt op lichamelijk en energetisch niveau. Het is een zachte massage met een krachtige werking. We beginnen met een warm rozenbadje voor de voeten. Daarna volgen een lichaamsmassage en een gezichtsbehandeling. Afsluitend krijgt u een hoofd- en hoofdhuidmassage waarin wordt gewerkt met rozenkwarts, massage penselen en allerlei producten met roos. Trek er twee uurtjes voor uit en laat u verrassen, u wordt er gegarandeerd rozig van! De lichaamsmassage en gezichtsbehandeling zijn ook apart te reserveren. De behandeltijd is dan ongeveer een uur. 

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een heldere, roze kwarts dat onder andere gevonden wordt in Madagaskar, Brazilië en de VS. Deze steen wordt gezien als de ultieme liefdessteen en werkt vooral op het hartchakra. Rozenkwarts werkt troostend en verzachtend bij pijn en verdriet en maakt mensen (weer) ontvankelijk voor de mooie dingen in het leven. Het draagt alle goede en positieve eigenschappen van onze moeder aarde in zich en past heel goed bij een geboorte of wedergeboorte. Ook kinderen in de pubertijd groeien beter op in de omgeving van een rozenkwarts. Het rozen- en lavendelrozenkwarts dat ik gebruik voor de massages komt uit Madagaskar. Het is heel helder en prachtig om te zien.

Rozenolie

In deze behandeling wordt gewerkt met producten waarin roos is verwerkt. Bij de oude Grieken was de roos de bloem van Aphrodite, de godin van de liefde en schoonheid in al haar vormen, vooral van de kunst en creativiteit. Uit de roos wordt met waterdampdestillatie pure rozenolie gewonnen. Om één kilo olie te maken is vijfduizend kilo rozenblaadjes nodig. Deze pure olie wordt vanwege zijn kostbaarheid gemengd met een goede basisolie.

Rozenolie is opwekkend, harmoniserend en bekend om zijn helende en antibacteriële eigenschappen. De olie heeft het een gunstige invloed op de vrouwelijke organen, reguleert onder andere de menstruatie en de emotionele klachten die hiermee verbonden zijn. Verder wordt hij ingezet in huid- en gezichtsolie, in parfum en badolie. Hij wordt gebruikt bij een droge huid of huidproblemen zoals eczeem, bij slapeloosheid, depressiviteit en stress gerelateerde klachten, vermoeide spieren, huidontstekingen, verstopt weefsel, overgangsproblemen en zo zijn er nog tal van andere toepassingen. Rozenolie brengt genezing voor het hartchakra en als deze open is, versterkt deze olie de energie ervan en het laat je die energie ook uitstralen. De roos wordt niet voor niets de koningin der geuren genoemd.


Social Media


      


Contact

Praktijk Zorgvliet

Gageldijk 96

3566 MH Utrecht

Telefoon 06 – 22 32 14 33

Parkeren

Op het terrein van Praktijk Zorgvliet zijn enkele parkeerplaatsen voor de voormalige hooiberg. Langs de Gageldijk kun je ook gratis parkeren.