Hoofdmassage

We kennen allemaal de uitdrukkingen, in je hoofd zitten, kopzorgen hebben, je hoofd erbij houden, het hoofd koel houden. Zeker in de snelheid waarin we tegenwoordig ons leven willen leven draait ons hoofd overuren. De stress van het dagelijkse leven beïnvloedt de geest en deze mentale stress is van invloed op onze fysieke gezondheid. Een hoofdmassage vitaliseert geest en lichaam. Even een halfuurtje unpluggen van alle invloeden en tot rust komen is voor niemand slecht en echt een cadeautje voor jezelf.

In deze 30 minuten durende behandeling wordt je meegenomen op een geurreis met verschillende soorten etherische olie en worden je nek, schouders, hoofdhuid en gezicht gemasseerd met als doel ontspanning.

De hoofdmassage kan ook een onderdeel zijn van een totale lichaamsmassage waardoor het een behandeling van 90 minuten zal worden. Heb je nog een andere combinatie in gedachten, bijvoorbeeld hoofd en rugmassage. Het is allemaal bespreekbaar.

Wil je je bestaande afspraak uitbreiden met deze hoofdmassage, laat het me weten zodat ik daar tijd voor in kan plannen.

 

Tot ziens op de tafel.

 

 Tot ziens op de tafel

Social Media


      


Contact

Praktijk Zorgvliet

Gageldijk 96

3566 MH Utrecht

Telefoon 06 – 22 32 14 33

Parkeren

Op het terrein van Praktijk Zorgvliet zijn enkele parkeerplaatsen voor de voormalige hooiberg. Langs de Gageldijk kun je ook gratis parkeren.