Duo Massage

Wil je gezellig samen een massage ondergaan dan kan dat door middel van onze duo massages. Samen met Ingrid van In-Ki Yoga geef ik op dinsdag- en donderdagavond (voor de yoga les) en zaterdagmorgen duo massages. Dit zijn volledige behandelingen van 90 of 60 minuten waarbij jullie op dezelfde tijd gemasseerd worden.


Ingrid
Ik ben ayurvedisch masseur Website Ingrid en masseer vanuit deze discipline alleen vrouwen.

Ik, Anneke,
masseer mannen en vrouwen en geeft de keuze uit verschillende massages. Deze staan allemaal op deze website beschreven. Wil je een duo massage cadeau doen? We hebben cadeaubonnen in de praktijk.

 

Ervaringen: 

... Ik heb een duo massage als cadeautje van een vriendin gekregen. Ik kan zeggen dat deze beleving echt aan te raden is voor iedereen. Ik heb het als heel prettig ervaren. We waren beide in een andere ruimte die aan elkaar grenzen dus ook wel weer samen. Er was een fijne verbinding onderling en een heerlijke ontspanning. Wat ook erg fijn is, is dat je kan kiezen wat voor massage je fijn vind. Ik wilde graag een massage met stenen en mijn vriendin een "gewone" massage. En dit alles is mogelijk bij deze 2 fijne dames.

Dus ben je toe aan wat ontspanning of een leuk uitje met je man, vriend, vrouw, vriendin ik zou zeggen maak een afspraak...

Natascha

 

... Toen ik in de nieuwsbrief las dat er een mogelijkheid tot duo massage is, werd ik meteen enthousiast. Ik vond dat een leuk om cadeau te doen aan een vriendin en mezelf. Tijdens de massage was er een ongedwongen sfeer. Je voelde toch contact met elkaar tijdens de massage. We hebben dan ook besloten om het snel nog een keer over te doen.
Patricia

 

... Ik heb onlangs met mijn vriend een duo massage gehad bij de praktijk. Een fijne en bijzondere ervaring. We konden allebei een massage kiezen die bij ons paste. We lagen in een aparte ruimte, maar de deur ertussen was open, op die manier konden we lekker tot onszelf komen, maar ook af en toe even babbelen. Een intieme sfeer, maar ook gezellig en ontspannend. Daarna hebben we gezellig even ervaringen uitgewisseld tijdens een theetje. Zeker iets om nog eens te doen!
Willemijn en Jos

 

Social Media


      


Contact

Praktijk Zorgvliet

Gageldijk 96

3566 MH Utrecht

Telefoon 06 – 22 32 14 33

Parkeren

Op het terrein van Praktijk Zorgvliet zijn enkele parkeerplaatsen voor de voormalige hooiberg. Langs de Gageldijk kun je ook gratis parkeren.